Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lokaal bestuur Herentals start met autodeelwagens van Cambio

Cambio

Lokaal bestuur Herentals is vanmiddag gestart met het autodeelsysteem van Cambio. Dankzij de 4 elektrische deelauto’s hoeft u zelf geen auto meer te hebben om er eentje te gebruiken.

'Autodelen is een flexibele formule waarbij dag en nacht auto’s klaar staan op een vaste standplaats voor iedereen die mee in het verhaal stapt', zegt burgemeester Mien Van Olmen (CD&V).

'Er staan 4 deelwagens ter beschikking in het centrum van onze stad. U vindt er een aan het administratief centrum, het parkeerterrein van de Molenvest, het parkeerterrein aan het Stationsplein en aan het parkeerterrein van de Boerenkrijglaan.

Het gaat om elektrische wagens, die u op deze locaties kunt opladen aan een laadpaal.

Als u zich aansluit bij het autodeelsysteem, kunt u een Cambio-wagen reserveren voor de periode dat u er een wil, op het moment dat u het best uitkomt.

Als gebruiker betaalt u in functie van het gebruik – oftewel tijd en kilometers – en kunt u dus heel wat geld uitsparen. Al zeker wanneer u een wagen slechts sporadisch gebruikt.

Van het onderhoud, de keuring en de administratie van de deelwagens hoeft u zich niets meer aan te trekken, want dat wordt allemaal voor u geregeld.

 Kortom: een autodeelsysteem is ideaal voor wie maar af en toe een wagen nodig heeft of als alternatief voor de vaak minder gebruikte tweede wagen.

Bent u benieuwd naar het autodeelsysteem van Cambio? Kom dan naar het infomoment op donderdag 20 april om 19.30 uur in zaal ’t Hof (Grote Markt 41). Meer informatie vindt u op www.cambio.be/herentals.

In de Kempen is Cambio onder meer actief in Turnhout, Geel en Balen. Het komende jaar plant IOK samen met het autodeelbedrijf een uitbreiding in 13 steden en gemeenten in de Kempen. 

Cambio

Deel dit artikel